賣家聯盟 SellerUnion » 吹水論壇 » 本土拍賣網點點紅結束啦

2009-12-21 22:12 臥龍先生
本土拍賣網點點紅結束啦

本土拍賣網點點紅結束啦,以後香港拍賣場就得番YAHOO一間獨大:Q
香港拍賣網可以興起,點點紅真係居功厥偉,但係就落得咁既下場:'(

2009-12-21 22:22 SellerUnion
點點紅係我第一個玩既拍賣網..........以前真係玩拍賣.....唔係 buy it now
:'(::172::

2009-12-22 14:28 臥龍先生
我都係,我第一次接觸香港拍賣網就係點點紅
點點紅真係好野,千載不變,成10年啦,到而家佢都真係玩拍賣,無BUY IT NOW功能,真係利害:lol

2010-1-2 22:09 超人王
[quote]原帖由 [i]臥龍先生[/i] 於 2009-12-21 22:12 發表
本土拍賣網點點紅結束啦,以後香港拍賣場就得番YAHOO一間獨大:Q
香港拍賣網可以興起,點點紅真係居功厥偉,但係就落得咁既下場:'( [/quote]

哝!我以前都有玩點點紅架,早幾年聽佢地職員講,玩埋大陸拍賣上海呀,北京呀。

是否全線都玩完呢?? 有些令人傷感。::94::

2010-1-2 23:28 臥龍先生
已經全線玩完啦:(
真係令人好傷感::106::

想當年點點紅真係旺到不得了,我重記得用佢個交收中心交收好方便,唔駛自己約人
不過今日一切俱往矣::94::

[quote]原帖由 [i]超人王[/i] 於 2010-1-2 22:09 發表

哝!我以前都有玩點點紅架,早幾年聽佢地職員講,玩埋大陸拍賣上海呀,北京呀。

是否全線都玩完呢?? 有些令人傷感。::94:: [/quote]

頁: [1]